Tags Posts tagged with "Meta Descrption"

Meta Descrption

How to Increase Traffic

How to increase traffic

Όλες οι ιστοσελίδες χρειάζονται επισκεψιμότητα για να χαρακτηριστούν ως επιτυχημένες, και για να είμαστε πιο ακριβείς χρειάζονται στοχευμένη επισκεψιμότητα. Για να μπορέσουμε να διασφαλίσουμε ότι το site μας θα αποδώσει και ότι οι επισκέπτες του θα μετατραπούν σε πελάτες μας, τότε θα πρέπει να υπάρξει ένας πολύ προσεκτικός σχεδιασμός και να βρεθούν οι κατάλληλοι τρόποι αύξησης της επισκεψιμότητας (how to increase traffic). Αυτό που θέλουμε είναι να έχουν την πρόθεση να αγοράσουν αυτά που έχουμε προς πώληση, ή να κάνουν εγγραφή στο blog του site και στη λίστα αλληλογραφίας (mailing list) που διατηρούμε.

Αυτό που είναι ζωτικής σημασίας είναι η βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας μας για τα σωστά keywords, για τις σωστές λέξεις κλειδιά. Θέλουμε οι επισκέπτες να προέρχονται όσο το δυνατόν περισσότερο από αναζητήσεις που έγιναν με λέξεις κλειδιά άμεσα συσχετισμένα με το ύφος και το περιεχόμενο της σελίδας μας.

Για αυτόν τον σκοπό η χρησιμοποίηση keyword research tools όπως το εξαιρετικό δωρεάν Εργαλείο Λέξεων-Κλειδιών που διατηρεί το Google είναι πολύ σημαντική υπόθεση. Ακόμα είναι απαραίτητη η χρησιμοποίηση meta tags με τα κύρια keywords στον τίτλο (page title) και την περιγραφή (meta description). Δημιουργήστε και διατηρήστε τις σελίδες σας όσο το δυνατόν με πιο φυσικό ύφος και όχι σκεπτόμενοι μόνο τις μηχανές αναζήτησης και το seo. Θυμηθείτε επίσης να χρησιμοποιείτε πάντα λέξεις που υπάρχουν στο περιεχόμενο της κάθε σελίδας, αφού στοιβάζοντας απλά πολλά keywords για να επωφεληθείτε κινδυνεύετε να αποκλειστείτε από τα αποτελέσματα των search engines.

Ένας επιπρόσθετος αποτελεσματικός τρόπος για να αυξήσετε την επισκεψιμότητα στην ιστοσελίδα σας, είναι και η προσθήκη ενός blog. Με αυτόν τον τρόπο και με τα άρθρα που θα δημοσιεύετε, θα δίνετε συνεχώς φρέσκο περιεχόμενο που λατρεύουν οι μηχανές αναζήτησης. Εφόσον διατηρήσετε και προβάλλετε σωστά το blog σας, θα έχετε αποκτήσει έναν σημαντικό τρόπο να προσελκύσετε targeted traffic (στοχευμένη επισκεψιμότητα). Το ίδιο σημαντικά είναι και τα RSS feeds αφού είναι ικανά να ενημερώνουν τους επισκέπτες και τους πελάτες σας για όλα τα νέα σας που δημοσιεύετε χωρίς καν να χρειάζεται να επισκεφτούν το site σας!

Η απόκτηση συνδέσμων προς το website σας είναι ένας επιπρόσθετος παράγοντας αύξησης του traffic των σελίδων σας που όμως χρειάζεται να είναι από ιστοσελίδες με παρόμοιο περιεχόμενο. Βέβαια για να αποκτήσετε link, πιο εύκολο και πιο αποτελεσματικό, και ειδικά για το ξεκίνημα σας, είναι το να συγγράψετε μερικά άρθρα και να τα δημοσιεύσετε σε ιστοσελίδες που δέχονται και προωθούν τα κείμενά σας όπως είναι το Ezinearticles.com και το Ελληνικό Way.gr. Αυτός ο τρόπος είναι ο πιο εύκολος και ο πιο ανέξοδος για να αποκτήσετε επισκεψιμότητα, backlinks και αναγνωρισιμότητα.

Το σίγουρο είναι ότι στην πάροδο του χρόνου, προσφέροντας ποιοτικό περιεχόμενο και προωθώντας το κατάλληλα θα εδραιωθείτε και θα καταξιωθείτε στον χώρο που ανήκετε.

Σχετικές αναζητήσεις:

 • Αύξηση επισκεψιμότητας
 • αύξηση επισκεψιμότητας Blog
 • επισκεψιμότητας
 • επισκεψιμότητα blog
 • αύξηση επισκεψιμότητας ιστοσελίδας
 • αυξηση επισκεψιμοτητας site
 • επισκεψιμοτητα site
 • πως θα αποκτήσει επισκεψιμότητα το site μου?
 • related:marketingr info/plan/how-to-raise-website-traffic/ istoselida episkepsimotita
 • τροποι να αυξήσεις το twitter

Εάν θέλετε να κάνετε ένα καλό Search Engine Optimization και να βρίσκεστε στις πρώτες θέσεις των μηχανών αναζήτησης, τότε χρειάζεστε ποιοτικό περιεχόμενο.

Το περιεχόμενο θεωρείται ο βασιλιάς του SEO, αφού όσο καλύτερο και σε μεγαλύτερη ποσότητα είναι, τόσο πιθανότερο είναι να σας ανακαλύψουν και να σας προωθήσουν τα search engines.

Ένα σημαντικό στοιχείο του Html είναι ο ΤΙΤΛΟΣ ενός ιστοχώρου που του δίνει ένα μοναδικό πλεονέκτημα κατάταξης. Το κείμενο που τον απαρτίζει είναι αυτό που βλέπετε στην πάνω αριστερά πλευρά του περιηγητή σας όταν πλοηγείστε σε ένα site και είναι το ίδιο κείμενο που παρουσιάζεται ως σύνδεσμος στα αποτελέσματα των αναζητήσεων που πραγματοποιείτε.

Ο τίτλος της ιστοσελίδας είναι επίσης αυτός που εμφανίζεται όταν γίνεται η προσθήκη ενός ιστοχώρου στα αγαπημένα.

Σε αντίθεση με τις παραπάνω περιπτώσεις το κείμενο καθαυτό δεν είναι και ορατό και μπορούμε να το δούμε μόνο κοιτάζοντας τον πηγαίο κώδικα μιας σελίδας (source code). Βρίσκεται στο σημείο που υπάρχουν τα ΜΕΤΑ δεδομένα της σελίδας και είναι της μορφής .

Τα META δεδομένα αν και στο σύνολό τους δεν λειτουργούν πλέον ως παράγοντες κατάταξης, υπάρχουν δύο που μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι ξεχωρίζουν ως οι σημαντικότεροι: η META περιγραφή (META Description) και οι ΜΕΤΑ Λέξεις-Κλειδιά (META Keywords).

Η ΜΕΤΑ Description είναι μια περιγραφική πρόταση του κάθε ιστοτόπου ενώ τα ΜΕΤΑ Keywords είναι Λέξεις-Κλειδιά απαραίτητες για τον προσδιορισμό της ταυτότητάς του εκάστοτε ιστοχώρου.

Σε συνδυασμό με τα παραπάνω, είναι σημαντική και η προσθήκη σε όλες τις εικόνες που εμπεριέχονται σε ένα site, κάποιου εναλλακτικού κειμένου (τα λεγόμενα ALT tags).

Όπως έχουμε αναφέρει ξανά (στο άρθρο μας Image maps και Navigation buttons), τα ALT tags είναι οι ετικέτες που χαρακτηρίζουν τις εικόνες που χρησιμοποιούμε, και παραμένουν κρυμμένες εκτός και αν περάσουμε το ποντίκι πάνω από αυτές.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι απαραίτητη η χρησιμοποίησή τους τόσο για λόγους βελτιστοποίησης όσο και για μερικούς συνανθρώπους μας που έχουν προβλήματα όρασης.

Σχετικές αναζητήσεις:

 • wordpress μεταστοιχεια
 • περιγραφικη προταση
 • τι ειναι περιγραφικη προταση
 • τι ειναι τα μεταστοιχεια
 • alt tags- ετικετεσ
 • wordpress auto meta tags greece
 • κώδικας meta
 • μεταστοιχεια
 • προσθηκη meta tags